Naslovna | Proizvodi | Vesti | Polovna oprema | Kontakt
Oprema za živinarstvo
- Kavezna oprema
- Podni sistem
- Roditeljske farme
- Transport hrane i silosi
- Klasirke za jaja
- Inkubatori
- Obeležavanje jaja
 
Oprema za svinjarstvo
- Sistem hranjenja
- Sistem smeštaja
- Transport hrane i silosi
 
Ventilacija
- Klimatizacija i ventilacija
- Ventilacioni kanali i izolacija
 
Ostalo
- Projektovanje poljoprivrednih objekata


  Ventilacioni kanali i izolacija:

VENTILACIONI KANALI ZA ODVOD VAZDUHA
Samonosive cevi od poliuretanske čvrste pene za vertikalne ventilacione kanale. Brza i jednostavna montaža. Moguća izrada formi, oblika prema narudžbini. Uz cevi postoje i perforirane zidne ploče za odvod vazduha, hauba za prikupljanje zagadjenog vazduha i kompletan program dodatne opreme kao što su difuzori, regulacioni i povratni ventili, lepkovi itd.

više detalja

VENTILACIONI KANALI ZA DOVOD VAZDUHA
Gotovi kanali za dovod vazduha od poliuretanske čvrste pene. Izrazito male težine i lako se montiraju. Takodje postoje i sklopivi kanali izradjeni od stiropora obloženog slojem čvrste bele PVC folije. Pogodni za sistem - uradi sam. Perforirane ploče od polietilena i poliuretanske čvrste pene za dovod i pravilnu raspodelu vazduha.

više detalja

PREČISTAČI VAZDUHA
Prečistač vazduha se upotrebljava kao prečistač zagadjenog vazduha koji se odvodi (u cilju zaštite prirode) - model CENTRAL i kao prečistač ambijetalnog vazduha u zatvorenim prostorima po principu cirkulacije kroz prečistač i ponovnog vraćanja u isti prostor (u cilju zaštite na radu) - model DECENTRAL. Minimalni troškovi održavanja i pogona.

više detalja

TOPLOTNA IZOLACIJA
K-PS-K ploče su od stiropora i sa obe strane su obložne slojem bele čvrste PVC folije. Ploče se postavljaju i povezuju uz pomoć plastičnih profila. Mala težina elemenata kao i izrada ploča velikog formata 3000 x 1200 mm omogućava racionalnu montažu. Debljina ploča 25, 30, 40, 60, 80 i 100mm. Prednosti su visoka stabilnost i velika čvrstoća, ne primaju u sebe prljavštinu i vodu, nema stvaranja vlage i plesni. Primena u svim vrstama poljoprivrednih objekata, hladnjača, klanica i dr.

više detalja

Centrokoka-MBD d.o.o.
Cane Babović 11, 12000 Požarevac