Naslovna | Proizvodi | Vesti | Polovna oprema | Kontakt
Oprema za živinarstvo
- Kavezna oprema
- Podni sistem
- Roditeljske farme
- Transport hrane i silosi
- Klasirke za jaja
- Inkubatori
- Obeležavanje jaja
 
Oprema za svinjarstvo
- Sistem hranjenja
- Sistem smeštaja
- Transport hrane i silosi
 
Ventilacija
- Klimatizacija i ventilacija
- Ventilacioni kanali i izolacija
 
Ostalo
- Projektovanje poljoprivrednih objekata


  Sistem hranjenja:

BIFOOD
Velika hranilica za svinje za postavljanje izmedju dva boksa. Po zahtevima ishrane moguće "suvo" i "mokro" hranjenje. Veliki kapacitet korita omogućava lako punjenje, ručno ili automatsko. Dostupna u više modela za prasiće i za tovljenike. Zapremina 120 litra. Kapacitet do 60 svinja (zavisno od uzrasta).

više detalja

SANIFOOD
Hranilica Sanifood omogućava najbolje higijenske uslove u proizvodnji svinja. Svojim dizajnom bez uglova ne dolazi do ostataka hrane. Nesalomljiva zbog kvaliteta materijala i dizajna. Precizan regulacioni sistem omogućava tačno doziranje hrane za potrebe svinja.

više detalja

ECOFOOD
Hranilica Ecofood je jednostavna i ekonomična hranilica. Napravljena od kvalitnih materijala sa dozatorom, regulatorom i sa niplicom. Zapremina 47 litara. Kapacitet do 12 svinja.

više detalja

TRANSIT
Prenosiva hranilica za vaše prasiće. Proizvodi se u tri varijante: za manuelno punjenje, velikog i maksimalnog kapaciteta. Sa tri vrste kuka za plastični, metalni ili betonski pod. Idealna hranilica za predtov do 25 kilograma.

više detalja

DITO
Hranilica Dito je specijalno dizajnirana za period odgoja prasića. To je jaka hranilica ali omogućava lako montiranje, premeštanje kao i njeno pranje i premeštanje. Dizajn hranilice onemogućava prosipanje i rasipanje hrane.

više detalja

DOZATOR HRANE ZA KRMAČE
Jednostavan sistem kontrole omogućava brzo i pouzdano podešavanje potrošnje hrane. Dozator je proizveden od najboljeg materijala i najmodernijom tehnologijom da pruži farmerima najbolje uslove za svakodnevne potrebe ishrane krmača.

više detalja

Centrokoka-MBD d.o.o.
Cane Babović 11, 12000 Požarevac