Naslovna | Proizvodi | Vesti | Polovna oprema | Kontakt
Oprema za živinarstvo
- Kavezna oprema
- Podni sistem
- Roditeljske farme
- Transport hrane i silosi
- Klasirke za jaja
- Inkubatori
- Obeležavanje jaja
 
Oprema za svinjarstvo
- Sistem hranjenja
- Sistem smeštaja
- Transport hrane i silosi
 
Ventilacija
- Klimatizacija i ventilacija
- Ventilacioni kanali i izolacija
 
Ostalo
- Projektovanje poljoprivrednih objekata


  Sistem smeštaja:

UKLJEŠTENJE ZA KRMAČE
U savremenoj proizvodnji prasića uklještenja su obavezan deo radi eleminisanja smrtnosti prasadi u smislu prignječenja i dozvoljavaju krmači da slobodno legne. Uklještenja su pocinkovana, modernog dizajna i vrhunskog kvaliteta. Zavisno od dizajna objekta, uklještenje je moguće postavljati pravo ili dijagonalno.

više detalja

BOKSEVI ZA SVINJE
Boksevi za uklještenja, odgoj prasića i tov svinja mogu biti svih dimenzija, po zahtevu kupca. Ograda boksa je od plastike ili pocinkovanog lima. Sistem boksova je fleksibilan, ne zavisi od dužine objekta i može se uklopiti u bilo koji željeni oblik.

više detalja

PODOVI ZA SVINJE
Izuzetno jaki i otporni podovi za sve vrste čuvanja svinja. Mogu biti rešetkasti ili puni. Podovi su od plastike, čelični ili pocinkovani. Držači podova su od fiberglasa visine 8 i 12cm. Dizajn i teksture omogućavaju totalno odvodjenje djubriva, pružaju visok nivo udobnosti za životinje i smanjuju rizik od klizanja.

više detalja


GREJNE PLOČE

Ploče za grejanje prasića u boksu sa krmačom ili u boksu za prasad mogu biti električne ili se mogu direktno priključiti na sistem centralnog grejanja.

više detalja

Centrokoka-MBD d.o.o.
Cane Babović 11, 12000 Požarevac