Naslovna | Proizvodi | Vesti | Polovna oprema | Kontakt
Naslovna
O nama
Naši partneri

Naši partneri:

 


Kompanija "MBD NITRA s.r.o." je specijalizovana za distribuciju i opremanje živinarskih i svinjarskih farmi. Smeštena je u Nitri, Republika Slovačka, a prisutna je i na teritorijama Poljske, Češke i Madjarske.

zvaničan sajt: www.mbd-tech.com

 


Kompanija "TIGSA" je svetski poznata po svojim proizvodima za živinarstvo i svinjarstvo. Proizvodni program čine podni sistem, transporteri hrane, hranilice i podovi za svinje, itd. Smeštena je u okolini Barselone, Španija. Kvalitet proizvoda i 25 godina iskustva su glavni aduti ove kompanije .

zvaničan sajt: www.tigsa.com

 


Kompanija "VIBOX a.s." je proizvodjač kavezne opreme za živinarstvo kao i industrijskih lepila. Smeštena je u Vizovicama, Češka Republika. Kompanija koja je 2003 godine preuzela MBD spol s.r.o. i njihov proizvodni program kaveza i ostale opreme za živinarstvo.

zvaničan sajt: www.vibox.cz

 


Kompanija "EXAFAN" je proizvodjač kompletne opreme za ventilaciju u stočarstvu, kao i opreme za svinjarstvo. Smeštena je u okolini Saragose, Španija, a prisutna je na svim kontinentima sa svojim predstavništima u oko 30 zemalja. Sa preko 20 godina iskustva i korišćcenjem visoko kvalitetnih materijala kao stalnim inovacijama EXAFAN je uvek u vrhu svetskih proizvodjača ventilacije i svinjarske opreme.

zvaničan sajt: www.exafan.com

 


Kompanija "VICTORIA" s.r.l. je osnovana 1924 u Italiji. Od osnivanja se bavi proizvodnjom inkubatora. Poznata je širom sveta sa svojim velikim rasponom inkubatora za lične kao i za industrijske potrebe. Posebna specijalnost je izrada inkubatora za sve vrste ptica kao na primer nojeva, fazana, prepelica itd.

zvaničan sajt: www.victoria-srl.com

 


Kompanija "HAKA" GmbH & Co postoji već više od 50 godina sa sedištem u Nemačkoj. Ona se bavi proizvodnjom ventilacionetehnike za stočarske objekte kao i ventilacijom industrijskih objekata. Pored toga u proizvodnom programu se nalazi i oprema za svinjarstvo kao i staje za svinje u Nirtinger sistemu.

zvaničan sajt: www.hakaagrar.de

 


Kompanija "AGRITECH" s.r.l. se nalazi u Italiji i visoko je specijalizovana za proizvodnju silosa za skladištenje raznih proizvoda, u praškastoj ili paletiranoj formi, kao stočne hrane, sirovina, industrijskih i hemijskih materijala kao i djubriva. Dvadesetogodišnje iskustvo u dizajnu i proizvodnji dozvolilo je kompaniji da dostigne odlican kvalitet i znanje u pronalaženju najboljih rešenja za svoje kupce.

zvaničan sajt: www.agritech.it

 


Kompanija "AGRO PRODUCTS" je smeštena u Danskoj i bavi se isključivo proizvodnjom svih vrsta opreme za objekte u svinjarstvu. U svom proizvodnom programu ima opremu za moderne farme kao i za individualne proizvodjače. Visokim kvalitetom i kvalitetnom uslugom su stekli poznato ime u svetu svinjarstva.

zvaničan sajt: www.agro-products.com


 

 

 

 

Centrokoka-MBD d.o.o.
Cane Babović 11, 12000 Požarevac